la primavera s'acosta

Amb l’arribada de la primavera les plantes es tornen a despertar. La reactivació de la circulació de la saba permetrà que la planta broti i torni a oferir-nos la seva millor imatge . Aquest procés s’inicia amb el creixement de les arrels primàries, que busquen proveir la planta dels nutrients necessaris per dur a terme aquest procés.

És el moment de fer una sèrie d’accions que permetin afavorir tots aquests canvis:

• Preparació del terreny: Una terra esponjosa farà que les arrel creixin amb més facilitat i de forma més ràpida. L’aportació de terres noves serà important  per aconseguir l’esponjositat necessària donant a la vegada una aportació dels nous nutrients que necessitaran per passar la temporada.

• Plantació de noves plantes: És el moment de plantar tant les plantes de temporada com les arbustives que desitgem per completar el nostre jardí o terrassa. És important tenir present que no tots els llocs són bons per totes les plantes. N’hi ha que voldran ombra, altres sol, unes tindran més necessitats hídriques, d’altres menys. També cal tenir en compte l’espai que necessitarà cada planta per tenir un desenvolupament adequat. Tots aquests conceptes caldrà tenir-los presents a l’hora de fer la distribució per aconseguir tenir un jardí espectacular.

• Poda de les últimes plantes d’hivern: És el moment de podar plantes com les hortènsies i els rosers que no haurem podat a l’hivern per evitar brotades prematures que els freds tardans poden malmetre. Amb aquesta podada tardana aconseguim un endarreriment que no perjudicarà aquest tipus de plantes.

• Regat: Per a que tot això es produeixi caldrà donar a la planta la humitat adequada. Això ho aconseguirem amb el regat. Però hem d’anar amb compte, no totes les plantes necessiten la mateixa quantitat d’aigua. Per norma general les plates d’ombra necessitaran menys aigua que les de sol.

Seguint aquest senzills passos donarem una vigorositat especial al nostre jardí, aconseguint les floracions espectaculars desitjades.

Des de SomVadeVerd t’ajudarem a fer que el teu jardí reflecteixi la primavera amb tot el seu esplendor.

 

Jardins:

Telèfon:  694480594

email: jardins@somvadeverd.com

Botiga:

Telèfon:  693100195

email: botiga@somvadeverd.com